Céges és privát rendezvények

Tökéletes hely a belváros szívében

Céges rendezvények - Tréningek, oktatások
Céges rendezvények

Legyen szó céges csapatépítőkről, fotózásról, film és videóklip forgatásról vagy zárkörű üzleti tréningekről, a LivingRoom Budapest ideális helyszín lebonyolításukra.

Privát rendezvények - Legénybúcsú és Leánybúcsú
Privát rendezvények

Egy felejthetetlen legénybúcsúra, egy romantikus emlékezetes esküvőre vagy netán születésnapod megünneplésére keresel helyszínt Budapest belvárosában? Akkor ne keress tovább.

Csapatépítők, tréningek

Céges rendezvények

Céges rendezvények - Csapatépítő
Csapatépítő

A csapatépítő tréningek helyszíneivel szemben támasztott speciális elvárásoknak maradéktalanul eleget tesznek a LivingRoom termei. Több különböző hangulatú és befogadóképességű tér áll rendelkezésre egy vidám, zárt körű, bármilyen jellegű céges esemény kivitelezéséhez.

Céges rendezvények - Fozózás, film és videóklip forgatás
Fotózás, film és videóklip forgatás

Nagyszabású fotózások és film forgatások alkalmával olyan speciális elvárások merülnek fel egy helyszínnel kapcsolatban, amelynek csak kevés rendezvényhelyszín képes megfelelni. A LivingRoom Budapest képes a legmagasabb színvonalon kiszolgálni a megrendelő és a stáb technikai igényeit.

Céges rendezvények - Tréningek, oktatások
Tréningek, céges oktatások

Egész napos tréningek zártkörű üzleti rendezvényének ideális helyszíne a LivingRoom Budapest. Akár kisebb, akár tágasabb térre van szükség, a résztvevők számától és a rendezvény jellegétől függően, minden igényt kielégítünk. Továbbá biztosítjuk a megfelelő technikai felszereltséget, amely lehetővé teszi az interaktív bemutatást. A Budapest szívében lévő LivingRoom eseményein minderre lehetőség nyílik.

Legénybúcsú, esküvő

Privát rendezvények

Privát rendezvények - Legénybúcsú és Leánybúcsú
Legénybúcsú vagy leánybúcsú

Egyetlen este, amely a szingli élet végét és egyben a házasélet kezdetét jelenti. A Budapest Astoria metrómegállótól egy perc sétára lévő LivingRoom kitűnő legénybúcsú és leánybúcsú helyszín nem csak központi elhelyezkedésének, hanem beltéri lehetőségeinek is köszönhetően. Isteni koktélokat kóstolhattok termeinkben, de akár meg is mérkőzhettek egy csocsó bajnokságon.

Privát rendezvények - Esküvő
Esküvők

Ha nem vagy a habos-babos esküvő híve, hanem helyette inkább egy lazább, csillagászati bérleti díjtól menteset szeretnél, akkor jó helyen jársz.
Ugyanis a LivingRoom csapata készen áll, hogy legvadabb, kretív álmaidat is megvalósítsa. Mindezt természetesen évszaktól függetlenül.

Privát rendezvények - Születésnapi bulik
Születésnapok

A születésnapi buli kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül fontos esemény mindannyiunk életében. A LivinRoom Budapest tökéletes helyszín, hogy megünnepeld születésnapod baráti társaságod kíséretében. Ha szeretnéd, hogy a lakás egyben maradjon, minden gyermek jól érezze magát, s felejthetetlen élménnyel gazdagodj, válassz minket!